Om oss

På Joastorp bed & Breakfast bor du i en rofylld och lantlig miljö, nära spännande sevärdheter, vacker natur, och många vandringsleder. Vi som driver det här heter Eila och Benny, och började som mjölkbönder på granngården, vilken är Bennys föräldragård. 


För mer än 15 år sedan fick vi möjligheten att köpa till denna fina pärla till gård och starta upp vår dröm att driva ett alldeles eget Bed & Breakfast. Ibland är vi många på gården då våra 3 söner, deras resp. och 5 barnbarn kommer på besök, men det är så roligt att få vara tillsammans.


Vi började med verksamheten i liten skala i själva boningshuset 2009. För att kunna utveckla rörelsen så köptes det till 4 stugor efter några år, samtidigt upptäckte vi att det gamla magasinet skulle passa utmärkt som reception och frukostmatsal. Efter mycket arbete stod anläggningen helt klar för några år sedan och då hade vi även iordninggjort en del ställplatser för husbilar.


Vårt senaste projekt är att bygga om och iordningställa ladugården och lada, till en lämplig lokal för hundar som håller på med hundsporten ”Nosework”. Det är tack vare vår egen hund Elisa, som vi har upptäckt denna fina aktivitet. Under hela året förekommer här kurser och tävlingar. Får Ni lite tid över så visar vi gärna lokalerna.


Vårt mål kommer alltid att vara att alla gäster ska vara nöjda och fått en bra upplevelse genom att erbjuda en oförglömlig vistelse med bra service, sköna sängar och en god frukost.


Välkomna !

Välkommen till Joastorp!

Bed & Breakfast i Ullared